Nieuws Published at 26 November 2019

de Dag van de Ondernemer in Latijns-Amerika

Mexico-Stad: Verkiezing 'Entrepeneur of the year 2019'

Holland House Mexico organiseerde voor de Dag van de Ondernemer een verkiezing. Iedereen mocht stemmen op zijn/haar favoriete ondernemer. Het was voor het eerst dat een dergelijke verkiezing werd gehouden en veel mensen hebben hun stem uitgebracht. Ruim 1400 stemmen kwamen binnen, Koen Houwen was met een duidelijke meerderheid de grote winnaar!

Carin Verbree, Manager van het Holland House Mexico interviewde Koen na zijn overwinning en vroeg hem naar zijn ondernemersreis en hoe Holland Wafels tot stand is gekomen. Het interview lees je hier

 

Koen na de overwinning

Bogotá: Groot feest voor de Dag van de Ondernemer

In Colombia werd ook aandacht besteed aan de Dag van de Ondernemer. De dag werd gecombineerd met de halfjaarlijkse borrel die voor de leden van het Holland House Colombia wordt georganiseerd. Deze borrel is de het grootste evenement wat door het Holland House Colombia wordt georganiseerd.

Extra mijlpaal voor het Holland House was het feit dat het inmiddels 250 leden telt! Een goed feestje was dan ook op zijn plek.

Feest in Colombia

São Paulo

São Paulo is nog geen officiële NL Business Hub, wel hebben zij de Dag van de Ondernemer groots gevierd en wilden dit zeker even met je delen. Peggy de Rop, Managing Director van de Dutch Brazilian Chamber of Commerce werd in het zonnetje gezet door de Ambassade. Met een mooie bos bloemen, uitgereikt door de Deputy Consul General Nanna Stolze werd Peggy bedankt voor haar harde werk.

Nanna Stolze & Peggy de Rop